ETUSIVU     TUOTTEET     TILAUS   ILMANVAIHTO   YHTEYSTIEDOT
 
 
 
  » Veskutin löylynohjaimet   » Ilmanvaihtosetti   » VeskuAir   » Muut tuotteet
 

Veskutin-löylynohjaimet

Veskutin-löylynohjaimen avulla saat saunaasi
  • Tasaisemman lämmön
  • Pehmeämmän löylyn
  • Löylyn kulun hidastumaan
  • Löylyn keston pitenemään 100%
  • Raikkaan ilman sekoittumaan löylyyn tehokkaammin
  • Kosteamman ja miellyttävämmän ilman saunoa
  • Säästöä sähkössä
 
 

Veskutin 10

 
veskutin 10 Tehokas perusmalli, löylynohjain jonka ristikko-osa asennetaan kiukaaseen pystyasentoon kiuaskiviä apuna käyttäen. Helppo asentaa joka kiukaaseen, niin mökille kuin kotiinkin. Asentamisessa ei tarvita työkaluja.
tilaa
 
 
 

Veskutin 15

 
veskutin 15 Tehokas erikoismalli, jossa on kaksi pientä propellia. Propellit pyörivät eri suuntiin kierrättäen löylyä tasapuolisemmin ympäri löylyhuonetta.
Löylynohjain jonka ristikko-osa asennetaan kiukaaseen pystyasentoon kiuaskiviä apuna käyttäen. Sopii myös niille kiukaille, joissa käytetään hormiputken ympärillä vesisäiliötä.
Käy hyvin myös sähkötoimisille kiukaille. Helppo asentaa niin mökille kuin kotiinkin. Asentamisessa ei tarvita työkaluja.
 
tilaa
 
 
 

Veskutin 20

 
veskutin 20 Tehokas perusmalli, seinäasennuksena. Asennetaan kiuasseinälle, noin 50 - 60 cm korkeudelle kiukaan yläpuolelle. Löylynohjain voidaan tarvittaessa kääntää myös sivuun.
 
tilaa
 
 
 

Veskutin 25

 
veskutin 25 Tehokas erikoismalli, seinäasennuksena. Propellit pyörivät eri suuntiin kierrättäen löylyä tasapuolisemmin ympäri löylyhuonetta. Sopii myös kiukaille, joissa käytetään hormiputken ympärillä vesisäiliötä. Käy hyvin myös sähkötoimisille kiukaille. Löylynohjain voidaan tarvittaessa kääntää myös sivuun. Helppo asentaa niin mökille kuin kotiinkin.
 
tilaa
 
 
 

Veskutin 35

 
veskutin 35 Tehokas uutuusmalli, kattokiinnityksellä. Löylynohjain tai kuumanilmanohjain, kaikkiin lämpöä tuottaviin tulisijoihin kotiin tai mökille. Käy erikoisen hyvin niille kiukaille, jotka ovat keskellä löylyhuonetta. Käy myös uunien ja kaminoiden yläpuolelle. Pakkauksen mukana asennusohje.
 
tilaa
 
 
 

Veskutin 1000

 
veskutin 1000 Tehokas erikoismalli, kattokiinnityksellä suuritehoisille kiukaille. Uimahallien tai vastaavien isojen tilojen saunoihin. Löylynohjain kahdeksalla pienellä propellilla. Propellit pyörivät eri suuntiin kierrättäen löylyä tasapuolisemmin ympäri löylyhuonetta. Ilmoita tilauksen mukana kiukaan leveys ja pituusmitta.
 
Kysy tarjousta »
 
 
 
 
Löylynohjaimen propelli aistii liikkeellään muun muassa sen, jos kiukaan vastukset
ovat vioittuneet, tai tulisijasta on palava materiaali päässyt loppumaan. Silloin pyörintä heikkenee tai loppuu kokonaan.
 
 
 
Uutiset
 
Veskutin-löylynohjaimia myyty jo yli 1000 kappaletta!
 
© Saunavesa Saunavesa Facebookissa  |  vesa.leskisenoja@gmail.com  |  0400 289 621