ETUSIVU     TUOTTEET     TILAUS   ILMANVAIHTO   YHTEYSTIEDOT
 
 
 
  » Veskutin löylynohjaimet   » Ilmanvaihtosetti   » VeskuAir   » Muut tuotteet
 

Ilmanvaihtosetti

VESKUTIN – löylynohjainkokonaisuuden erikoisuutena on sen muunneltavuus. Sen avulla saat saunasi ilmanvaihdon toimimaan heti, koska sen yhteyteen voidaan tuoda raikas tuloilma toisaalta halkaisijaltaan 63 mm kierresaumaputkella (metallia).
 
Kuva: Raikasilmaputki tulee löylynohjaimen yhteyteen kiukaan vasemmalta puolelta, mutta se voidaan tuoda myös oikealta puolelta. Putki voidaan pintakäsitellä seinäpaneelien värin mukaiseksi.

Jos saunaasi tulee nyt raikas tuloilma kiukaan vierestä lattiasta tai kiuasseinältä alhaalta tai vaikkapa lauteiden alta kiukaan vastakkaiselta seinältä, se on helppo tuoda löylynohjaimen yhteyteen kyseisellä putkituksella. Asennuksen jälkeen raikasta tuloilmaa on helppo säädellä tarpeen mukaan.

Huomioi tämä: Jos löylyhuoneeseen tulee raikas tuloilma painovoimaisesti ja läpivienti on alhaalla kiukaan vieressä joko kiuas seinällä, lattiassa tai lauteitten alla. Putkitusta kun nostetaan ylöspäin löylynohjaimen yhteyteen. On putkea nostettava myös saunan ulkopuolella noin 1 metrin verran korkeammalle kuin putki löylyhuoneen puolella on, että saadaan painovoimaa syntymään. Ulkopuolella putken eristöimätön kotelo voidaan pintakäsitellä huomaamattomaksi.

Kysy tarjousta »
 
 
Uutiset
 
Veskutin-löylynohjaimia myyty jo yli 1000 kappaletta!
 
© Saunavesa Saunavesa Facebookissa  |  vesa.leskisenoja@gmail.com  |  0400 289 621